A Dr. Oetker Vakondtúrás torta a gyerekek és a felnőttek körében egyaránt megtalálta a kedvelőit. Kiváló torta születésnapi partira vagy vasárnapi kávéra. Az eredeti torta a Dr. Oetker kreatív konyhájából származik. Finom kakaós kéreg, tejszínhabos töltelék és banán - ellenállhatatlan kombináció! 250 g tortakeverék, 100 g töltelékkeverék, 60 g csokoládépehely Ehhez adjon hozzá: - Tortakeverék, 100 g töltelékkeverék, 60 g csokoládépehely: A tésztához - 100 g puha margarin vagy vaj, 2 nagy tojás (M-es méret), 75 ml tej (7 evőkanál). A töltelékhez - 3 banán, 500-600 ml hűtött tejszínhab, 100 ml hideg víz. Készítse el a tésztát: Tegye a tésztakeveréket, a margarint vagy vajat, a tojást és a tejet egy tálba. Elektromos kézi habverővel verjük először a legalacsonyabb, majd a legmagasabb fokozaton kb. 3 percig. Tegyük a tésztát egy kizsírozott tortaformába (26 cm-es forma ajánlott), simítsuk el, és süssük 35-40 percig (elektromos sütő 170 °C, légkeveréses sütő 150 °C, gázsütő közepes). Sütés után távolítsuk el a tortaforma szélét, és hagyjuk kihűlni a süteményt. Miután a torta kihűlt, válasszuk le a forma alját, és helyezzük a tortát egy tortalapra. Egy kanál segítségével 1/2 cm mélyen kivájjuk a tortaalapot. Hagyjon 1 cm széles peremet. Durván morzsolja szét a kivájt részt egy tálban. Készítse el a tölteléket és díszítse a tortát. A tejszínhabot verjük keményre. Tegye a töltelékkeveréket egy nagy tálba, és adjon hozzá kimért mennyiségű vizet. Keverje 1/2 percig kézzel, habverővel. Ezután azonnal, két részletben adjuk hozzá a tejszínhabot, végül a csokoládéforgácsot. Halmozzuk a tejszínhabos tölteléket a torta tetejére, kupolaszerűen a széléig, és szórjuk meg a morzsolt tortával. Hagyjuk a hűtőben kb. 3 órán át dermedni. g
A csomag a következőket tartalmazza: 435 g
cukor, búzaliszt, csokoládépelyhek 13% (cukor, kakaómassza, csökkentett zsírtartalmú kakaópor, kakaóvaj, emulgeálószer (lecitin), tej), búzakeményítő, csökkentett zsírtartalmú kakaópor 3.4%, emulgeáló összetevő (rizskeményítő emulgeálószer (zsírsavakat tartalmazó poliglicerinészterek, zsírsavak mono- és digliceridjei, polioxietilén-szorbitán-monooleát)) emelőanyag (nátrium-dihidrogén-difoszfát, nátrium-bikarbonát), étkezési zselatin, dextróz, glükózszirup, módosított burgonya.
Allergének | glutén |
Energiaérték kJ | 1251 kj |
Energiaérték kcal | 298,9 kcal |
Zsírok | 19 g |
- ebből telített zsírsavak | 13 g |
Szénhidrátok | 29 g |
- ebből cukrok | 24 g |
Fehérje | 3,9 g |
Só | 0,2 g |
Németország
Sütemények, tészták, desszertek készítése | |
Kisvakond | |
Gyártó | Dr. Oetker |
EAN | 8595072607209 |
Termékszám | DR-DO0063 |
Ez alatt a nyolc év alatt folyamatosan azon dolgoztunk, hogy javítsuk termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassuk Önnek. Hosszú távú jelenlétünk a piacon garantálja a stabilitást és a változó vásárlói igényekhez való alkalmazkodást.
Saját raktárunkban több mint 8500 cikk található. Ez azt jelenti, hogy a raktáron megjelölt áruk valóban raktáron vannak Prága 8-as raktárunkban. Ezeket az árukat legkésőbb másnap kiszállítjuk.
Büszkék vagyunk rá, hogy már több mint 340 000 megrendelést dolgoztunk fel. Ez a lenyűgöző szám önbizalmat ad, és megerősíti elkötelezettségünket, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Az Ön bizalma kulcsfontosságú számunkra, ezért igyekszünk folyamatosan javítani szolgáltatásainkat és megfelelni az Ön elvárásainak.
A több mint 83 000 elégedett ügyfelünk arra ösztönöz bennünket, hogy tovább fejlesszük szolgáltatásainkat és bővítsük kínálatunkat. Köszönjük a belénk fektetett bizalmat.